пятница, 13 февраля 2015 г.

Нехай кохання править світом!

14 лютого – свято любові, свято найкращого почуття, яке окрилює, дає сили і натхнення, радість і захоплення. Кохання – це не тільки почуття людяності й шляхетності. Воно має в собі дуже велику силу. Кохання – це святе почуття, яке заслуговує на свій день, на своє свято.
День всіх закоханих - чудовий спосіб показати свою любов та турботу, здивувати дорогу тобі людину, привід замислитися чи порозмірковувати, що для кожного означає КОХАННЯ.


   Піднесений настрій панував у бібліотеці в передддень свята. Була проведена поетична акварель «Нехай кохання править світом!», де присутні декламували вірші про кохання та організований майстер – клас з виготовлення валентинок (в рамках засідання клубу за інтересами «Читаємо, майструємо, граємо»).



       Час минув швидко і ось уже готові власноруч зроблені унікальні подарунки. 



   Безперечно, листівки, зроблені з любов’ю і від душі, стали найкращим подарунком для найдорожчих людей у житті.


    Радісні посмішки, задоволення від спілкування з прекрасним додало умільцям життєвої енергії, самоствердження, віри і надії.








 Шановні користувачі! Прийміть найщиріші вітання з Днем закоханих. Нехай у вашому житті завжди поряд буде кохання , любов до матері і батька, до Батьківщини,  любов одне до одного.

Комментариев нет:

Отправить комментарий