вторник, 21 января 2014 г.

В гармонії зі світом і собою

На базі інформаційного центру «Діти і молодь – уроки права, уроки життя», Нестерварської філії була проведена година спілкування з учнями  9 класу Нестерварської ЗШ І-ІІ ст. Спілкування з дітьми Смоглій Оксана Андріївна почала з розповіді про соціальні послуги сім’ям, дітям, молоді, розповіла, де знаходяться центри соціальних служб і які функції вони виконують, акцентувала увагу присутніх на роботі з сім'ями, які потрапили в складні життєві обставини з метою виходу сімей з кризи та виховання дітей. В ході розмови розглядались різноманітні життєві проблеми та шляхи їх вирішення, уміння активно протистояти згубним звичкам, пропаганда здорового способу життя. У кожного з учасників була змога прийняти активну участь в обговоренні даної проблеми, висловити свою думку. 



Вражає, що жоден з учнів не залишився байдужим, діти ділилися своїми міркуваннями, активно задавали та відповідали на запитання, зокрема Валентина Горбатюк, Ваня Літун, Віка Клименко, Настя Литвинчук та ін.
В кінці заходу бібліотекар Тульчинської районної бібліотеки для дітей Людмила Юрківська ознайомила присутніх з підбіркою книг та статей з періодики даної тематики. В бібліотеці до уваги присутніх було організовано перегляд літератури «В гармонії зі світом і собою».










Комментариев нет:

Отправить комментарий