суббота, 17 февраля 2018 г.

«Від щирого серця»
"Так ніхто не кохав. Через тисячі літ
лиш приходить подібне кохання.
В день такий розцвітає весна на землі
і земля убирається зрання..."
Що таке любов і кохання?Над цим питанням задумується кожна людина. Про любов складають пісні, пишуть вірші, малюють картини.
Її звеличують і підносять до небес, за неї борються, та й зрештою, 
за неї вмирають.
Кохання робить нас лагідними, добрими, чуйними, життєрадісними.
День Cвятого Валентина – свято закоханих – відзначається 14 лютого в Європі з XIII століття, в США – з 1777 року. У нас – з початку 1990-х років. Чому саме цей день і чому саме свято закоханих? З приводу цього існує чимало красивих легенд. Відома легенда з часів Римської імперії про єпископа Валентина, який був покараний за те, що всупереч імператорському наказу вінчав римських легіонерів із їхніми коханими. Якби там не було, а кохання існує стільки, скільки існують і люди, і займає головне місце у їхньому житті. Доказом того є казки, в яких, як відомо, зашифрована вся набута людьми мудрість.

В  День Святого Валентина про це велике почуття роздумували учасники клубу за інтересами « Читаємо. Малюємо. Граємо». Учасники заходу спілкувалися між собою, розповідали  про те, що для них означає любов, ділилися, своїми знаннями про історію виникнення Дня Святого Валентина. Своїми руками діти робили різноманітні «валентинки» з великим захопленням, та розповідали ,як  будуть відзначати цей день, та кому вони подарують свої різнокольорові вироби з побажаннями та зізнаннями у коханні.






Комментариев нет:

Отправить комментарий