четверг, 30 марта 2017 г.

Маленька чудо – художниця!
В нашому мальовничому та надзвичайно - чудовому селі проживає талановита , чуйна, мила, красива, розумна та роботяща дівчинка, Обиход Ліза.
У Лізи красивий голос, вона гарно співає, любить танцювати. Вона дуже цілеспрямована, життєрадісна та старанна і терпляча. Завжди домагається свого, як важко б не було. Вона з задоволенням допомагає мамі по господарству.
 Ліза навчається дуже добре, вона «відмінниця»,  займається грою на фортепіано та навчається в музичній школі і вже добре грає .
  А найкраще у неї виходить малювати. Ліза займається в художній школі. Нещодавно вона завітала у нашу бібліотеку зі своїми малюнками. Всі присутні були зачаровані її роботами. На її малюнках були зображені різні чудо – птахи, милі кошенята, природа, фрукти та овочі, натюрморти, гарні собачки та багато іншого.
Прекрасна людина, яка створює красу! А дитина, яка живе у світі ще не так багато років і вже зуміла відчути його красу, увібрала її у свою душу і відтворила свої почуття у малюнку - це справжній талант! Її малюнки – шедеври!
Успіху тобі у житті, чудова наша дівчинко!



Комментариев нет:

Отправить комментарий