вторник, 15 марта 2016 г.

Дегустація літературних новинок
         Сьогодні в нашій бібліотеці відбулася дегустація новинок літератури. Учасники «смачного» читання мали змогу ознайомитися з найсучаснішими творами, творами-переможцями літературних премій, і зокрема  такої престижної премії, як «Коронація слова» (книга «Золотого автора» «Коронації слова» Люко Дашвар «Рай центр»). Увазі присутніх було представлено твори відомих на теренах сучасної літератури письменників – Володимира Рутківського, Люко Дашвар, Тетяни Белімової, Йоанни Ягелло, Малгожати Гутовської – Адамчик… Справжнє захоплення в учасників заходу викликав перегляд буктрейлерів по книжках окремих авторів.


         Молодь зацікавила довгоочікувана книга «Джури і підводний човен», роман відомої історичної трилогії «Джури» Володимира Рутківського. Прихильникам серії «Теплі історії» запропонували на Дегустації новинку – «Теплі історії. Він і Вона».

         Зацікавив присутніх, зокрема учнів 9 класу, роман Малгожати Гутовської – Адамчик «Дівчата з 13-ї вулиці», де з надзвичайним розумінням описуються проблеми чотирнадцятирічних. А про пригоди гімназистки Лінки присутні читали з книг Йоанни Ягелло «Кава з кардамоном» та «Шоколад із чилі».


         Бібліотека запрошує всіх любителів «смачного й вишуканого» переглянути книжкову виставку «Книги, які надійшли в бібліотеку»
Смачного Вам читання!

1 комментарий: