четверг, 7 мая 2015 г.

Перемога свята, Перемога!

Свято миру, свободи, весни!

    9 травня цього року ми відзначаємо 70 – у річницю Перемоги над нацизмом у Європі та 70 – у річницю завершення Другої світової війни.
У цей славний день ми повертаємося 
до незабутньої весни 45-го, згадуємо тих, хто у жорстокій битві виборов нашу перемогу.
   Страшенною і кривавою була та війна – найжорстокішою з війн в усій історії людства. Шлях до перемоги був довгим і важким. В жорстоких та кровопролитних боях наші солдати проявляли мужність і героїзм, що згодом забезпечило перемогу над ворогом.
     Страшні сліди залишила війна. На території України було зруйновано 714 міст і 280 тисяч сіл. Скільки горя і страждань принесла війна. Кожен день як рік, кожен рік як століття.
    Велика Вітчизняна війна стала тяжким випробуванням для кожної сім’ї, усього народу, випробуванням усіх його фізичних і моральних сил.
     Пам’ять про війну, її сувора правда залишаються з нами як найбільший за силою духу приклад мужності, патріотизму, важкої ратної праці і вічної скорботи за тими, хто поклав на вівтар Перемоги найдорожче – ЖИТТЯ!!! Ваш подвиг непідвласний часу, дорогі солдати Перемоги!


        З нагоди Дня Перемоги в нашій бібліотеці підготовлено книжкову виставку – реквієм «Уклін живим – загиблим слава», яка знайомить користувачів з матеріалами про Велику Вітчизняну війну, зокрема про визволення нашого рідного краю – Тульчинщини.




Уклонімося тим, хто поліг у бою,  
Хто прикрив рідну землю собою.
Свято мужності й радість велику свою
Розмішали живою сльозою.

Щиро вітаємо ветеранів Великої Вітчизняної війни та всіх громадян України зі світлим і радісним святом Перемоги! Ми пам’ятаємо про тих, хто, не шкодуючи власного життя, захищав рідну землю, наше сьогодення.
     Прийміть найтепліші побажання міцного здоров’я, затишку та благополуччя. Мирного неба Вам та Вашим родинам!

Комментариев нет:

Отправить комментарий